baby dekentje baby kleding

Levertijd van babydekentjes

De levertijd bedraagt max 3-5 kantoordagen. Kies voor 'betalen achteraf' in het bestelproces, om te voorkomen dat we op een geslaagde betaling vooraf moeten wachten.

baby dekentje

Ongeveer 95% van de bestelling verlaat onze productie in Duitsland binnen 48 uur. Voor 5% van de bestellingen hebben we 2 dagen nodig. Het verzenden duurt gemiddeld 2-4 dagen.

Voorwaarden voor levering

Verstrek ons de juiste en volledige adres- en betalingsgegevens.
Vermeld ook jouw order ID bij het overmaken van de betaling

Om een snelle levering te garanderen, is het soms nodig om kleuren te vervangen of, als een produkt niet op voorraad is, produkten voor soortgelijke produkten te vervangen. Vul daarom je telefoonnummer in bij het adresformulier, dan kunnen we je bellen bij veranderingen.

Spoedbestellingen

Voor bestellingen die met spoed geleverd moeten worden, bieden we de express bezorgingsoptie aan. Voor bezorging in NL zijn de kosten van express bezorgen Euro 29,00 (in plaats van de normale portokosten van Euro 3,00 voor bestellingen met een waarde tot Euro 24,90, en de reguliere portokosten zijn Euro 5,90 voor bestelbedragen daarboven).

Vink voor een express bestelling de optie bij de checkbox aan, in het bestelproces. Express bestellingen die worden geplaatst voor 10 uur s ochtends (bijvoorbeeld maandag), zullen de tweede dag (woensdag) worden bezorgd.

Als je bestelling erg dringend is, vraag dan je bank naar de mogelijkheden voor een spoedbetaling. Als er een nationale feestdag tussen de besteldag en de leveringsdag zit, dan duurt de bezorging een dag langer.

Redenen voor mogelijke vertragingen

Als je iets hebt besteld met digitale print, dan duurt de bezorging een dag langer. Als je vooruit betaalt (prepay) dan begint de productie van je order op het moment dat de betaling binnen is. Dit betekent dat de bezorgingsdatum minstens drie dagen later is.

Mogelijke problemen

Als er zich problemen voordoen tijdens de productie of levering, dan stelt onze klantenservice je daarvan op de hoogte. Mocht je problemen hebben met een levering, neem dan contact op met ons.

Voor het versturen van bestellingen maken we gebruik van de Deutsche Post en DHL. Doordat de verzending door deze verzenders wordt gedaan hebben wij helaas geen invloed op het exacte tijdstip van leveren.


Babydekentje.nl levert wereldwijd
exclusieve custom designer
bedrukte babydekens van American Apparel voor online bodemprijzen

feedback shop

Transfer Druktechniek

Wij maken gebruik van de kwalitatief hoogwaardige transfertechniek.

Tekst en logo's worden door een Plotter (snijcomputer) uit flinterdunne folie gesneden en met een hittepers onder hoge druk op het textiel overgezet.

Het resultaat is haarscherp, wasbestendig en de kleur blijft mooi, ook na vele malen wassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home   |  FAQ   |   Levertijd   |   Links   |  Over ons    |  Contact Service tel: 030-310 0057

Copyright & copy Babydekentje.nl   |  All Rights Reserved